Bestelprocedure

De bestelprocedure voor deze webshop is eenvoudig.

Prijzen: 

Alle prijzen in de webshop zijn exclusief 21% BTW. Internationale klanten met geldige BTW nummers kunnen BTW-0% facturen vragen, neem aub contact met ons op: omdat de vrachtkosten in het buitenland anders zijn dan in Nederland maken we graag een prijsopgave vooraf.

Verzending: 

Alle goederen hebben verzendkosten als de orderwaarde lager is dan  € 650,00 excl. btw. Deze verzendkosten verschillen per product, afhankelijk van gewicht en grootte. 

Bestelling plaatsen en afrekenen: 

Als uw winkelwagen compleet is kunt u uw gegevens invoeren en daarna afrekenen. U kunt kiezen uit verschillende betalingsmethoden, waaronder een normale overschrijving: de factuur kunt u als pdf downloaden. Na ontvangst van de betaling wordt de order in werking gezet.

Levertijd en aflevering: 

Normaal gesproken kunnen bestellingen binnen 10 werkdagen bij u worden afgeleverd. Soms nemen we eerst contact met u op, bijvoorbeeld om kleuren en uitvoeringen met u te bespreken.

De aflevering van de goederen vindt plaats tot aan het eerste obstakel. Een vriendelijk woord aan de chauffeur doet vaak wonderen en veelal zal hij bereid zijn even een handje te helpen om de spullen binnen te zetten. Inhuizing, montage en afvoeren verpakking vindt uitsluitend plaats na overleg voorafgaand aan uw bestelling (onze transporteurs zijn daar namelijk niet op ingericht, maar onze eigen chauffeurs wel).

 

© 2020 - 2021 magazijnkast.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel